Home

NATURLIG HELING, Smærte behandling, Gigt, Forstuvet.x, sårbehandling, LEV SUNDT.

Klik her for at se brugermails om AnIon Maskine:
Har Du prøvet AnIon-Terapi på din Hest
eller Dig selv ?

Utroligt virksomt på inflammationer
( Bakterier og Virus )

Eliminerer hævelser ( behandl bedst før hævelsen er fuldt udviklet )
Seneskader heler på uger istedet for måneder
muskel- og ledsmerter forsvinder

Nemt og mobilt lille batteridrevet apparat
Typisk 5-10min. stråling på behandlingsstedet

Hjælper den naturlige helingsprocess ved at neutralisere de frie radikaler, der er et meget skadeligt stofskifte restprodukt (oxydering)

Interresseret ? Få flere oplysninger :
International Design Enterprises Inc.
mail@ionhealing.com
A.I.M. en An-Ionizer Machine, A.I.M. The BEAM

Når vi oplever en forskelllig helingstid fra person til person kan det begrundes i hvor sundt vi lever.
Den naturlige helingsproces i kroppens celler bliver hæmmet af frie radikaler der er et af stofskiftets affaldsprodukter. De frie radikaler er molekyler der mangler elektroner ( positivt ladede ) hvorfor de starter en destruktiv kædereaktion ved at optage elektroner fra omgivelserne. ( Nedbryder cellemembraner m.m. og hæmmer imunforsvaret, også kaldet ældningsfaktoren i cellerne ).
Denne process, også kaldet oxydering, forsøger vi at hæmme ved at indtage antioxydanter, som f. eks. Vitamin E, C, B6, Q10, beta-caroten, zink og selen. Det er kendt at folk der lever i bjergene, lever længere og sundere. Det kan forklares med at man der er udsat for en kraftigere naturlig elektronstrøm der går fra jorden til skyerne ( den der også giver anledning til lyn ) og derfor en højere koncentration af negativ ioniseret luft.
Det vi gør med instrumentet er en direkte indstråling af elektroner på det sted hvor vi ønsker at neutralisere de frie radikaler, svarende til en lokal intens antioxydant virkning, hvorved den naturlige helingsprocess får frit spil idet den nu ikke hæmmes af de frie radikaler.
Erfaring ( bevist med Røntgen og u-lyd billeder ) viser 4-5 gange hurtigere healing.
Ideel behandlingsafstand er 7-10 cm, kortere afstand vil give mindre ion produktion.
Større afstand vil øge dækningsområdet men mindske koncentrationen.
Behandlingstid mindst 2 min. (første bip) typ. 5 min. (andet bip) og væsentligt længere jo dybere ind der skal nås. ( tid x kvadratet på afstandsforøgelsen, altså 4x tid for dobbelt afstand, eller mere siden elektronerne bliver afledt i det vasculære system ).
Bedst før sengetid så hvile opnås efter behandling, og gerne flere gange dagligt. Bedring kan forventes fra 1 - 6 timer efter behandling.
Intens behandling af akut skade er typisk bedst hver anden time. Sådenne skader har vi set forsvinde iløbet af følgende nat.
Kroniske skader vil kræve behandling i een eller flere uger.

International Design Enterprises Inc. Forhandler:
Send en mail
mail@ionhealing.com

Naturlig Helse og Healing
Introduktion: Dette er præsenteret som et personligt sammendrag af information, referencer og forskning tilgængeligt på internettet, med fokus på Ion-terapi og tænkt som din hjælp til selv at tage ansvar for dit helbred.
Af : Paul Pedersen for www.ionhealing.com . Opdateret 041127. NATURLIG HELING, Gigt, Forstuvet ..., sårbehandling, LEV SUNDT.
Helbred som helhed er baseret på kroppens evne til at bevare en balance mellem interne og eksterne kræfter. Healing er kroppens instinktive evne til at genskabe denne balance og helhed.
I. Frie radikaler og deres rolle i vort helbred.
Vi oplever de frie radikalers virke når jern ruster, fedt harskner og i den misfarvning vi ser på et overskåret æble, hvor vi også kan se et antioxidant, vitamin-C (citronsaft), blokere effekten. Vor diæt bliver fortsat mere og mere mangelfuld på antioxidanter og vi udsættes for flere frie radikaler, der findes i røg, stråling, udstødning, alkohol, pesticider og konserveringsmidler. Hos mennesket vil dette overrumple vores forsvar, forårsage ældning og være hovedårsagen til en lang række degenerative sygdomme som kræft, hjerte-kar, lever og nyre malfunktion, blindhed, allergi og diabetes og mange andre. Frie radikaler opstår ved nærings-forbrænding til energi (kropsvarme) og andre af kroppens biokemiske processer.
A. "Radikal" er det biokemiske navn på et molekyle med uparret elektron. "Fri" betyder at radikalet ikke er bundet og derfor frit kan reagere med andre molekyler. Positive frie radikaler snupper elektroner vilkårligt fra andre molekyler, med katastrofale følger - forkrøblede enzymer, punkterede cellemembraner, skadet collagen og andet forbindelses-væv, afbrydelse af vigtige fysiologiske processer og brudte cromosomer, der skaber muteret DNA. Frie radikaler er blevet sat i forbindelse med over 60 sygdomme som gigt, alzheimer's, grå stær. Det er blevet vist at særlige genetiske mutationer er årsagen til kræft og den ophobede skade forårsaget af de frie radikaler er den væsentligste årsag til ældning.
B. Frie radikaler er et skadeligt iltnings-restprodukt fra energi-producerende mitochondrier i cellerne, og ældre mitochondrier producerer flere. Det er vurderet at op til 2% (måske mindre i sundt væv) af den ilt der bruges i mitochondriel respiration kan ende som superoxid radikaler, der vil aktivere produktionen af mere skadelige radikaler, idet kombinationen (hæmmet af ionisering) af superoxid og brintoverilte vil give hydroxyl radikaler der er meget mere reaktiv oxyderende.
Stråling er en anden kilde til frie radikaler (OH), kendt for at være de mest potente i angrebet på forskellige biomolekyler som f.eks. DNA.
C. Den enkelte celle består af mange organeller, som mitocondrier og lysosomer, indeholdende enzymer og omsluttet af membraner. Hver organelle udfører en metabolsk funktion for cellen såsom fordøjelse, affalds-fjernelse, væske-transport og andet. Når de fri radikaler stjæler elektroner fra cellens interne organelle-membraner vil de skabe ødelæggelse og planløshed i enzymerne. Det forstyrrer nærings-fordeling og cellens metabolisme. Tilsidst dør cellen. Når nok celler er døde vil tegn og symptomer på degenerative sygdomme blive synlige. Denne ødelæggende proces kaldes "lipid peroxydation".
Mitocondriens membran er ret sårbar for iltnings angreb grundet dens høje indhold af polyumættede lipider. Den indeholder ion-pumper, antigener, nerve-signalmodtagere, mellem-cellulare forbindelser, immun-æggehvidestoffer og meget andet.
Lysosom membran-skade vil forårsage lækage af fordøjelses enzymer, der vil ødelægge cellen, dette regnes for del af den naturlige ældnings-proces.
C. Vaskulær epitel (celler der beklæder indersiden af blodårer) kontrollerer vaskulær tonus ved at frigøre det frie radikal NO (kvælstofoxid). Et eksperiment har vist at superoxyd vil mindske og superoxyd dismutase(S.O.D.) vil øge den biologiske aktivitet.

II. Naturlige substanser i harmoni med naturen, til at hjælpe og stimulere kroppen til at hele sig selv uden medikamenters bieffekter. Kroppen er forberedt på at hele sig selv, hvis givet en chance.
Det naturlige beskyttelses system består af selv-opløsning, katalyseret af orale chelaterende emner og antioxydanter og Anioner.
A. Orale chelaterende emner der opretholder intercellular integritet er (ca. i faldende betydning) E-vitamin, selen, magnesium, krom, kalium, C-vitamin, alle spiselige svage organiske syrer som mælkesyre, eddikesyre, askorbinsyre og citronsyre; lecitin; fiber; L-cystein; N-dimetyl-glycin; spirulina; bi-pollen; bioflavonoider (P-vitamin) inklusiv rutin; alle B-vitamin komplekser; mineraler som jod, jern, germanium, og silicium; enzymer som bromelein og papain; omega-3 fedtsyrer; methionin, glutathion, peroxidase og andre.
B. Antioxydanter, enten fra planter, aminosyrer, flavonoider i Bilberry, GinkoBiloba, Vindruekærner eller pyenogenol (nåletræsbark) eller supplementer som E-, C- og A-vitaminer, thioctic fedtsyre, glutathion (et thiol, GSH), beta-caroten og spor-mineraler som selen, magnesium, mangan, zink og kobber, kan donere enten elektroner eller brint atomer til celle-miljøet. De vil således kunne stabilisere og neutralisere fri radikal skade på alle celle-dele som DNA, proteiner, enzymer og lipider (membraner). Lipid peroxydation begrænses. E-vitamin kan, efter at have doneret sit brintatom, blive gen-vitaliseret ved reaktion med C-vitamin. Reperation ved glutathion vil ved tilstedeværelsen af ilt, producere superoxid radikaler der vil give iltnings stress i cellen, dette kan dog mange gange være cellens valg af det mindste af to onder.
C. Anioner er negativt ladede molekyler (ekstra elektroner).......... Som produceret af vores An-Ion-Maskine.
Når to forskellige materialer gnides mod hinanden, bliver der dannet statisk elektricitet. En elektron flyttes fra eet ( efterladende positiv ladning ) til det andet ( givende en negativ ladning ). Forskellig polarisering vil tiltrækkes, som vi oplever det med syntetisk stof, der klæber til kroppen.
Af i naturen forekommende ioner, skabes halvdelen af radioaktivitet, kosmisk stråling, ultraviolet lys, faldende vand og den anden halvdel af planter, hvor de strømmer af bladene, mest ting som nåletræer og asparges. Overskud af positive ioner findes i varme ørkenvinde og før torden-storme, overskud af negative ioner (an-ioner) findes i bjerge, nær oceaner, vandfald (brusebad) og efter torden-storme.
Rapporter angiver at positive ioner giver depressivt humør (øget serotonin i blodet) og negative ioner virker euforiske. An-ioner vil bevæge sig frit gennem kroppen ad den bedst ledende vej og således stimulere de akupunktur punkter hvor de kommer ind og ud. En teori er at an-ioner vil mindske kroppens syreniveau, idet vand splittes i H+ ioner, der bliver neutraliseret og OH- ioner, der vil ionisere basiske mineraler. Overskydende ioner vil forlade kroppen, hvis de akkumuleres vil de give anledning til elektrisk stød når de forlader kroppen i en gruppe, som vi kan opleve det når vi rækker efter et dørhåndtag specielt i luft-kanal opvarmede rum. (Luft konditionering producerer typisk en positiv ion-strøm). Ioner og frie radikaler kan ikke opbevares i kroppen uden at ændre det elektriske potentiale, men før de forlader kroppen kan de påvirke dens kemi.
Kraftige vinde i den øvre atmosfære og jordens magnetfelt, genererer meget høje spændinger, således at du vil opleve en gradient på omkring 400V pr. meter ved havoverfladen og måske op til 2000V pr. meter i bjergene, når gradienten når ca. 1000V pr. milimeter vil luften blive ioniseret og ledende. Lyn og gnister (elektrisk hegn) er eksempler på dette.
Denne spænding vil få en strøm af an-ioner til at gå gennem kroppen (mere ledende) fra hæl til hoved. Dette og det basiske kildevand siges at være årsagen til at folk i bjerg-egne lever længere og sundere. Inde i et hus (eller en bil) vil spændingsgradienten være nul (Farradays bur), ligesom stål-bjælke konstruktioner vil svække jordens magnetfelt inden i dem. Ioniserings apparater bruges generelt til at bringe den naturlige udendørs atmosfære ind i dit hjem.

III. Ernærings råd
A. Balanceret ernæring med højt indhold af opløselig fiber består af:
25% Fuldkorns produkter som havre, majs, byg, brun ris, hirse, rug, og boghvede.
30% Friske grøntsager som kål, grønkål, sølvbede, brøndkarse, mælkebøtte, burre rod, gulerod, radise, kålroe, løg, squash, zucchini, blomkål, broccoli, roer, selleri, svampe, aubergine, asparges, spinat, kartoffel, sød kartoffel, yams, grøn og rød peber o. s. v.
10% Kogte bønner og vegetation fra havet som brune, hvide, ming, linser og soya-bønne produkter som azuki, tempeh, natto, miso og tofu. Mineral-rige havsager kan være tangprodukter, Irsk mos, alaria, hijiki, kombu, wakame og nori.
20% Frisk frugt som appelsin, grape og æble. Der må aldrig tilsættes sukker eller salt, det vil ødelægge værdien. Mørke frugter har større antioxidant indhold (blåbær).
15% Animalsk protein, fisk og fjerkræ frem for rødt kød. Inclusiv mælkeprodukter. (Det anbefales at holde et måltids kødandel under ca. 50-100g.)
Balanceret dagligt kalorieindtag:
60% fra komplekse kulhydrater primært med lavt glycemisk index som: Grøntsager, Bønner, Ærter, Æbler, Bær, Citrusfrugter, 100%KlidKornprodukter, Havregryn, SpiretKærneBrød, eller til dels med middel index som: BruneRis, NyeKartofler, sødeKartofler, Sten-malet hel hvede brød, Rugkiks, Kiwi og Druer. Begræns kulhydrater med højt index som: Frankbrød, Bagels, Riskager, HvideRis, de fleste kolde Cereals, HvideKartofler, Dadler, Annanas, modenBanan. Kvaliteten af kulhydrater vurderes ved deres glycemiske index, fundet ved deres evne til at højne blodsukker niveauet.
20% Sundt fedt: Monousatureret Oliven Olie ( Den eneste der tåler varme) og uprocesseret flerumættet fedt (EFA. De tåler ikke varme), halvdelen Omega-3 fra Laks, Makrel, Sild, Sardin, Hørfrøolie og halvdelen Omega-6 fra VegtabilskeOlier, Nødder og kærner (ikke ristede). Undgå helt TransFedtsyrer i margarine, hydrolyseret fedt, JordnøddeSmør, Kager og friture stegt mad.
20% Protein, max. 20-55g pr. dag (0,6g pr. kg kropsvægt). Overskydende vil stresse nyrene og øge blodets surhed og hermed medvirke til tab af Kalk fra knogler.
Fiber: Minimum 30g om dagen. Opløselige i: Bønner, Havre og frugt. Uopløselige er fyldstof i: Grøntsager, bælgplanter, Frugtskind og kornskaller.
Fjern hvidt og brunt sukker, brug honning eller bedere BrunRisSirup ( den eneste langsomt fordøjelige sirup, lavt glycemisk index). Som sødestof bruges kun Stevia eller Xylitol. Fructose er et højt reagerende molekyle der skader proteiner ( ses i sodavand ).
Brug fuldkorns-mel (ubleget).
Spis bagt kartoffel med skindet, aldrig pommes frites, og ikke for meget.
Minimer salt, brug havsalt eller let-salt (Cardia eller natrium reduceret, kaliumklorid).
Brug smør, oliven- og hørfrø olie, aldrig margarine (mættede fedtsyrer)
Undgå hydolyseret fedt af enhver type. (i købte kager, pizza, kiks o.s.v.)
Undgå hvidt-mels spaghetti, makaroni og nudler.
Minimer kaffein-produkter som te, kaffe, chokolade og cola, brug urteteer.
Foretræk rå mælk, naturlig yoghurt ikke frugt-blandet og naturligt lagret ost ikke forarbejdet.
4 - 6 æg pr. uge er tilladt, røræg kun hvis lavet i mikrobølge-ovn.
Brug aldrig forarbejdet kød med nitrit som pølse, salami og skinke.
Steg aldrig kød og fjern skind.
Nødder og kærner er en god proteinkilde. Spis aldrig saltede eller ristede og aldrig macadamia eller jordnødder. Nøddesmør uden sukker må ikke være hydrolyseret (typer der skal i køl efter åbning).
Minimum 6 - 8 glas rent kildevand om dagen (helst basisk), hovedparten om morgenen, for udrensning af kroppen og aldrig til maden (udvanding og dårlig optagelse i tarmen). Hold øje med kroppens hydrering ved urinens farve.
Spis en bred vifte af rå eller dampede grøntsager (ikke overkogte), af salat, foretræk romaine.
B. Højt doserede B-vitaminer vil binde defekte enzymer. Et antal af genetiske sygdomme kan måske afhjælpes af høje doseringer af vitaminer, mineraler og amino-syrer.
Magnesium mangel er hæftet på hjerte sygdomme og retinopathy (blindhed).
Acetyl-L-carnitin (alcar) er et tilskud der hjælper fedt-syre passage i lipid-membranerne i mitochondrierne (500mg 2x daglig), kombineret med den svovlholdige Thioctic (Alpha-lipoic) syre, et meget effektivt mitochondrielt antioxydant, der som både vand- og fedtopløseligt, er istand til at nå alle dele af cellerne for at neutralisere frie radikaler (200mg 2x daglig).
Anbefalede daglige doser af vitamin og mineral supplementer som en forsikring mod potentiale mangler i diæten (de kan være højere end hidtil kendte doser): Vitamin-A 5000IE, -D 400IE, -E800IE, -C 2000mg, Beta-caroten 15000IE, Folinsyre 400ug, Thiamin(B1) 50mg, Riboflavin(B2) 50mg, Niacinamid(B3) 100mg, Pyridoxin(B6) 75mg, Cyanocobalamin(B12) 100ug, Pantothensyre(B5) 50mg, Biotin 16mg, Kalk 1g, Jod 150ug, Magnesium 1g, Zink 30mg, Kobber 2mg, Kalium 99mg, Mangan 10mg, Krom (Picolinat ell. Polynicotinat) 400ug, Selen 200ug, Molybden 125ug, Kisel 25mg, Bioflavonoider 100mg, Inositol 40mg, Thioctic (Alpha-Lipoic) syre >200mg, EPA Omega-3 2000mg.
C. AutoImun svækkelse (der ødelægger beta-celler), forårsager allergi, diabetes, rheumatisk arthritis og multi-sclerose, kan forårsages af nitrater, stress, myotoxin, frie radikalers skade og et specifikt protein i komælk (dette angiver at komælk skal holdes fra børn under 3 måneders alder). Vitamin B3 er beskyttende.
Linoliensyrer er essentielle umættede fedtsyrer der påvirker cellemembranerne til en tusindfold større ilt-transport og optagelse (findes i kold-presset uforarbejdet hørfrøolie). Kombineret med fedtfattig hytteost der giver svovlrige proteiner og kalk giver det alle elementer for membran reparation og energi- overførsel. (Kombineret med en streng helse-promoverende diæt er dette Dr. Budwig's kræft-kur). Vi har set flere eksempler på kræftknuders forsvinden. Kræftceller kan ikke overleve i et ilt-rigt cellemiljø.
Konklusion:
A. Fjenden er de positive frie radikaler, der naturligt er i vort stofskifte og vore omgivelser. Forsvaret er antioxydanter og negative ioner.
B. Humøret ikke længere underlagt skjulte diætistiske ubalancer og defekter. Mere energi. Bedre hukommelse. Bedre stress håndtering. Færre sygedage. .........Hurtigere helbredelse. Bedre atletisk formåen.
C. Når din krops maskineri kører godt, kører det længere. Du er hvad du spiser.